Koti > Verkko > Verkkotoiminnot > Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Voit palauttaa laitteen verkkoasetukset laitteen ohjauspaneelista tehdasasetuksin. Tämä palauttaa kaikki tiedot, kuten salasanan ja IP-osoitteen.
image
  • Tämä toiminto palauttaa kaikki verkon asetukset tehdasasetuksiin.
  • Voit myös palauttaa tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Tuo [Verkko]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Verkon nollaus], ja paina sitten OK.
  4. Noudata laitteen ohjeita verkkoasetusten palauttamiseksi.
    Laite käynnistyy uudelleen.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
  2. [Kone käynnistyy uudelleen nollauksen jälkeen. Paina [OK] 2 sekunnin ajan vahvistaaksesi.] ilmestyy näytölle. Vahvista painamalla [OK] kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.