DCP-L2540DN

Verkkoasetusten palauttaminen tehdasasetuksiin

Jos haluat palauttaa tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin (kaikki tieto, kuten salasanat ja IP-osoite poistuvat), niin noudata alla olevia ohjeita.

• Tämä toiminto palauttaa kaikki kiinteän ja langattoman verkon asetukset oletusasetuksiin.
  • Voit palauttaa myös tulostuspalvelimen tehdasasetuksiinsa BRAdmin-sovellusten tai Web-pohjaisen hallinnan avulla.

1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Verkko (Network).
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Verkon nollaus (Network Reset) ja paina OK.
  4. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
    Laite käynnistyy uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1610W, DCP-1612W, DCP-7055W, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-L2500D, DCP-L2520DW, DCP-L2540DN, MFC-L2700DW