MFC-7860DW

Miten palautan tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin (sisältää opetusvideon)

Jos haluat palauttaa tulostuspalvelimen takaisin tehdasasetuksiin (kaikki tieto, kuten salasanat ja IP-osoite poistuvat), niin noudata alla olevia ohjeita. Toimittaessa seuraavasti kaikki kiiinteän ja langattoman verkon asetukset palaavat oletusarvoihinsa.

HUOM: Videossa näkyvä laite tai osat voivat olla erinäköisiä kuin sinun laitteessasi.

*IJos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla ohjetta "Kosketusnäyttömalleille".

1. Laite ei tee mitään. Irroita kaikki liitäntäjohdot paitsi ei sähköjohtoa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  2. Paina Menu. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Verkko (Network) ja paina OK.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Verkon nollaus (Network Reset) ja paina OK.
    Valitse Verkon nollaus painamalla 1 ja varmista painamalla taas 1.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  4. Tulostin käynnistyy uudelleen. Kun tulostin on valmis, kytke kaapelit takaisin.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Laite ei tee mitään. Irroita kaikki liitäntäjohdot paitsi ei sähköjohtoa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  2. Toimi seuraavasti:
    1. Paina kosketusnäytöllä VALIK (MENU).
    2. Paina Verkko (Network).
    3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Verkon nollaus (Network Reset) ja paina Verkon nollaus.
    4. Paina Kyllä (Yes).
    5. Paina Kyllä pitempään kuin 2 sekuntia jotta asetus tulisi voimaan.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)
  3. Tulostin käynnistyy uudelleen. Kun tulostin on valmis, kytke kaapelit takaisin.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9010CN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW