HL-4200CN

Tulostin pysähtyi tulostustyön puolivälissä. Mitä tehdä?

Jos tulostin pysähtyy  tulostustyön aikana koska se ei vastaanota tietoa tietokoneesta, se odottaa ensin määrätyn ajan. Tänä aikana ohjauspaneelin näytössä lukee "Data Wait". Tarvittaessa voit tulostaa kopion sivusta joka on jo saatu muistiin,  jos tietokoneesta ei tule enää tietoa.

Toimi seuraavasti.

1. Paina kerran Form Feed/Set. Sivu tulostetaan.
  2. Kun sivu on tulostettu, näyttö palaa perustilaan.
    (Kun näyttö on perustilassa se tarkoittaa että laite on valmiina tulostamaan.)

Tulostuksen odotusajan vakioarvo on 30 sekuntia. Voit valita ohjauspaneelista ajan välillä 5 .... 300 sekuntia. Voit muuttaa asetusta seuraavasti.

1. Paina the Menu button.
  2. Paina nuoli oikeaan-näppäintä.
  3. Valitse odotusaika nuoli ylös/alas-näppäimillä. Paina Form Feed/Set.
  4. Valitse aika nuoli ylös/alas-näppäimillä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4000CN, HL-4200CN