HL-1850

Kuinka lisäpaperikasetti asennetaan? (LT-500)

Toimi seuraavasti:

1. Sammuta laite virtakytkimestä. Irroita sähköjohto.

2. Sulje etukansi, monitoimialusta, ulostulotaso ja tasojen paperituet.

3. Nosta laite lisäpaperikasetin päälle siten että kasetissa olevat tapit osuvat laitteen pohjassa oleviin reikiin kuten kuvassa näkyy.
  4. Lisäpaperikasetin asennusohjeet on toimitettu kasetin mukana.

5. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties). Valitse välilehti Accessories ja sieltä AutoDetect.

6. Kun lisäpaperikasetti on valittu valitse kasetin paperikoko, tulostusmateriaali ja paperilähde.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1850, HL-1870N