MFC-8440

Kuinka voin lähettää ja vastaanottaa fakseja Windows XP:stä?

Suosittelemme laitteen mukana toimitettua Brother PC Fax-ohjelmaa joka sisältyy MFL-Pro Software Suite-ohjelmistoon joka toimitetaan CD-ROMilla ja voidaan myös ladata nettisivultamme. Niille laitemalleille joiden mukana ei toimiteta CD-ROM-levyä voidaan myös ladata ohjelma laitteen kotisivulta kohdasta Lataukset. Jos haluat käyttää Windows XP:n omaa faksitoimintoa, toimi seuraavasti.

Asenna ensin oikea Windows XP-ajuri (Windows XP mukana toimitettu tulostinajuri tai Brotherin toimittama Windows XP-ajuri). Kun ajuri on asennettu, muuta Windows XP PC for FAX-toiminnon asetuksia.

Faksien lähettämiseen voi käyttää myös Brother PC Fax-ohjelmaa.

1. Avaa ikkuna Tulostimet ja Faksit (Printers and Faxes). Valitse toiminto Lähetä faksi (Set up faxing) valikossa Tulostintehtävät (Printer Tasks).

1. FAX-toiminnot asennetaan tietokoneeseen.

1. Kun kaikki tiedostot on kopioitu, napsauta valikon Printer Tasks kohtaa Install a local fax printer.

Ikkunaan Tulostimet ja Faksit  (Printers and Faxes) ilmestyy faksikuvake.

1. Napsauta [Start], [All Programs], [Accessories], [Communications], [Fax],  [Fax Console] ja avautuu seuraava ikkuna:

Anna tiedot, varmista erityisesti että annat oikean ulkolinjavalintanumeron, jos käytössä, ja napsauta OK.

1. Katso että valintaruutu My Location on valittuna jos se ei jo ole ja napsauta OK.

1. Avautuu Fax Configuration Wizard.  Napsauta Next.
    Anna oikeat asetukset sitä mukaa kuin ohjattu asennus niitä kysyy.

1. Ikkunassa Select Device valitse oikea laite joka faksiliikenteen tulee suorittamaan. Tässä voit valita myös sen voitko vain lähettää fakseja tai sekä lähettää että vastaanottaa fakseja. Valitse oikea vaihtoehto ja napsauta Next.

1. Aseta muut asetukset vastaavasti. Brother FAX/MFC on valmis lähettämään ja vastaanottamaan fakseja.

MFC-8440,MFC-8640D, MFC-8840D ja MFC-8840DN käyttäjät:
Kun Brother PC-FAX on käynnissä (sen huomaa PC-FAX-kuvakkeesta joka tulee Windows XP tehtäväpalkkiin), et voi käyttää Microsoft Windows XP Fax Console-sovellusta faksien vastaanottoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-3820CN, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9660, MFC-9880