MFC-7420

Käytössä on Windows. Yritän vastaanottaa faxviestejä tietokoneeseen MFC-laitteella joka on liitetty puhelinlinjaan jossa on eritelty soitto. Nyt PC-FAX-ohjelma ottaa vastaan faxviestien lisäksi myös puhelut, sekä tavalliset että eriteltyä soittoa käyttävät. Mitä tehdä?

Toimi seuraavasti niin PC-FAX-ohjelma ottaa eritellyn soiton huomioon.

1. Brother PC-FAX-ohjelman täytyy olla käynnissä.
    Kun Brother PC-FAX on käynnissä, systeemitarjottimella kellon vasemmalla puolella näkyy pieni kuvake joka esittää faksia ja tietokonetta.

Jos Brother PC-FAX ei ole käynnissä, valitse [Start], [Programs] ([All Programs] jos on Windows XP), [Brother], [Brother MFL Pro Suite], [PC-FAX Receiving].
Nyt Brother PC-Fax kuvake ilmestyy systeemitarjottimelle.

1. Napsauta Brother PC-Fax Rx Idle-kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja napsauta kohtaa PC-Fax Rx Setup.

1. Avautuu ikkuna PC-Fax RX Setup. Aseta hiirikohdistin ikkunan harmaalle alueellle (ei tekstilaatikon tai napin päälle!) ja paina näppäimistön Shift ja Ctrl-näppäimet alas ja pidä alhaalla. Kun pidät näitä näppäimiä alhaalla, kaksoisnapsauta hiiren vasempaa näppäintä.

1. Kun ikkuna Setting avautuu siten että PC-Fax RX Setup on edelleen auki, voit päästää Shift ja Ctrl-näppäimet irti.

1. Ikkunassa Setting poistetaan ruksi valintaruudusta RING ONLY ja napsauta OK.

1. Napsauta ikkunan PC-Fax RX Setup nappia OK.
    Nyt jos fax lähetetään linjalle jossa on käytössä eritelty soitto, Brother PC-FAX-ohjelma tunnistaa soiton ja osaa vastata siihen. Jos tavalliselle linjalle tulee puhelu, ohjelma tunnistaa sen eikä silloin vastaa puhelimeen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-3340CN, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9660, MFC-9880