HL-5370DW

Kuinka saan APIPA-protokollan pois käytöstä?

Brotherin verkkokortti tukee Automatic Private IP Addressing (APIPA)-protokollaa. APIPA-protokollan avulla DHCP-asiakkaat saavat automaattisesti IP-osoitteen ja aliverkon peitteen silloin kun DHCP-palvelu ei toimi. Laite valitsee oman IP-osoitteen väliltä 169.254.1.0 - 169.254.254.255. Aliverkon peitteeksi asetetaan automaattisesti 255.255.0.0 ja yhdyskäytävän osoitteeksi 0.0.0.0.

Oletusarvona APIPA on käytössä. Saat APIPA-protokollan pois käytöstä ottamalla verkkokorttiin yhteyden BRAdmin Light-ohjelmalla.
Jos APIPA-protokolla on pois käytöstä, Brotherin oletus-osoite on 192.0.0.192. Voit muuttaa tätä osoitetta verkkosi IP-osoitejaon mukaan.

APIPA-protokollan saa pois käytöstä seuraavasti käyttäen BRAdmin Light-ohjelmaa:

1. Avaa BRAdmin Light.
    (Windows 2000/XP, Windows Vista ja Windows Server 2003/2008 käyttäjät)
    Valitse Start => All Programs* => Brother => BRAdmin Light => BRAdmin Light.
    * Nimellä Programs käyttöjärjestelmässä Windows 2000

(Mac OS X 10.3.9 tai uudemmat)
    Kaksoisosoita Macintosh HD (Startup Disk)/ Library/ Printers / Brother / Utilities / BRAdmin Light.jar-tiedosto.

2. Valitse verkkotulostin jonka asetuksia muutetaan.
  3. Valikosta Control menu valitaan Network Configuration.
  4. Anna verkkotulostimen tunnussana. Tunnussanan oletusarvo on “access”.
  5. Avaa välilehti Network ja ota kohdasta Boot Method pois 'APIPA' kohdalla oleva ruksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5350DN, HL-5370DW