HL-4070CDW

Kuinka saan APIPA-protokollan pois käytöstä?

Jos APIPA-protokolla on käytössä, Brother ottaa automaattisesti käyttöön Link-Local IP-osoitteen (alueelta 169.254.1.0 - 169.254.254.255) silloin kun Brother ei pysty hankkimaan uutta IP-osoitetta tavalla joka tulostimen asetuksissa (asetus BOOT METHOD) on määrätty.

Oletusarvona APIPA-protokolla on käytössä. Saat APIPA-protokollan pois käytöstä ottamalla verkkokorttiin yhteyden nettiselaimella tai BRAdmin Light-ohjelmalla.

Saat APIPA-protokollan pois käytöstä myös ohjauspaneelin kautta. Toimi seuraavasti:

1. Tarkista että kansi on kiinni ja verkkojohto on paikoillaan.
  2. Kytke virta päälle tulostimeen. Odota että tulostin on tulostusvalmis.
  3. Painamalla Menu-näppäimiä (+, -OK or Back) tulostin siirtyy offline-tilaan.
  4. Paina + tai - niin näyttöön tulee "LAN".
  5. Paina OK niin pääset seuraavalle valikkotasolle. Paina + tai - kunnes näyttöön tulee "TCP/IP".
  6. Paina OK niin pääset seuraavalle valikkotasolle. Paina + tai - kunnes näyttöön tulee "APIPA".
  7. Paina OK niin pääset seuraavalle valikkotasolle. Paina + tai - kunnes näyttöön tulee Off. APIPA-protokolla on poistettu käytöstä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW