HL-5280DW

Kuinka saan APIPA-protokollan pois käytöstä?

Kun APIPA-protokolla on käytössä, verkon APIPA-palvelin antaa automaattisesti Brotherille Link-Local IP-osoitteen (väliltä 169.254.1.0 - 169.254.254.255) silloin kun tulostin ei pysty saamaan IP-osoitetta valikosta valitsemallasi tavalla (asetus Boot Method).

Oletuksena APIPA-protokolla on käytössä. Saat APIPA-protokollan pois käytöstä myös ottamalla verkkokorttiin yhteyden nettiselaimella tai BRAdmin Professional-ohjelmalla.

APIPA-protokollan saa pois käytöstä myös ohjauspaneelista käsin. Toimi seuraavasti:

1. Tarkista että kansi on kiinni ja verkkojohto on paikoillaan.

2. Kytke virta päälle tulostimeen. Odota että tulostin on toimintavalmis.

3. Paina mitä tahansa valikkonäppäintä (+, -, Set tai Back) niin tulostin menee offline-tilaan.
  4. Paina + tai - niin näyttöön tulee "NETWORK".
  5. Paina Set niin pääset seuraavalle valikon tasolle. Paina + tai - kunnes näyttöön tulee "APIPA".
  6. Paina Set niin pääset seuraavalle valikon tasolle. Paina + tai - kunnes näyttöön tulee OFF. Nyt APIPA-protokolla on poistettu käytöstä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5270DN, HL-5280DW