MFC-9760

Käytössä on Windows. Yritin asentaa MFL-Pro Suite-ohjelmiston CD-ROMilta, mutta asennus keskeytyi ja nyt en voi poistaa jo asennettuja ohjelman osia. Mitä teen?

Näin voi käydä jos PaperPort® asennuksen jälkeen painetaan Next-nappia. Asennuksen jälkeen pitää odottaa että MFL-Pro Suite asennusohjelma käynnistyy.

Poista MFL-Pro Suite asennus seuraavasti:

VAIHE 1: Ohjaimen poisto
  1. Tee tilapäiskansio kiintolevylle, esim. c:\brodnt, johon tallentaa ladattava itsepurkautuva tiedosto.

2. Lataa Asennuksen poistotyökalu täältä jolla ohjaimet poistetaan.

3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladattu tiedostoa, niin pakkaus puretaan.

4. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Napsauta DECOMPRESS.

5. Avautuu ikkuna joka ilmoittaa että toimitus on valmis. Napsauta OK.

6. Avaa sen jälkeen luotua kansiota.

7. Kaksoisnapsauta kuvaketta DelInf32 (nimessä voi olla loppuliite .exe) icon. Avautuu ikkuna  "Brother MFC Uninstaller".

ÄLÄ kaksoisnapsauta ZIP-tyyppistä DelInf_x.EXE -kuvaketta.

1. Varmista, että mallisi näkyy ikkunassa "Please select the MODEL" ja valitse käytettävä liitäntä (USB tai rinnakkaisliitäntä) kohdasta "Please select connection type". Napsauta OK.

2. Tulee ilmoitus "Complete". Napsauta OK.

3. Käynnistä tietokone uudelleen. Brother-ajurit on nyt poistettu.

4. Irroita Brotherin sähköjohto ja tietokoneliitäntäjohto ennen seuraavaa uudelleenasennustoimenpidettä.

Windows 95/ 98/ 2000 käyttäjien huomioon: edelläkuvattu toimitus poisti sekä USB-ohjaimen että rinnakkaisliitäntäohjaimen vaikka valitsisit vain toisen niistä.

VAIHE 2: Poista "MFL-Pro Suite (MFC Software Suite)" asennus

1. Jos ohjelman uudelleenasennus ei onnistu:

1. Lataa Asennuksen poistotyökalu täältä ja talleta tiedosto tietokoneeseesi.
    2. Kaksoisnapsauta ladattua ohjelmaa Dlinstrg.exe niin ohjelma käynnistyy.

2. Jos ohjelman asennuksen poisto ei onnistu jotta voit asentaa ohjelman uudelleen:

1. Lataa Asennuksen poistotyökalun täältä ja talleta tiedosto tietokoneeseesi.
    2. Kaksoisnapsauta ladattua ohjelmaa DELREG.exe niin ohjelma käynnistyy.

Nyt voit asentaa ohjaimen ja MFL-Pro Suiten CD-ROM-levyltä Pikaoppaan ohjeen mukaisesti.
Jos et enää löydä Pikaopasta, voit ladata sen laitteen kotisivulta kohdasta Käyttöohjeet.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-4020C, MFC-4820C, MFC-580, MFC-590, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880