MFC-9880

Käytössä on  Windows 2000 johon on asennettu Adobe® Acrobat® 5.0 ja PaperPort®. PaperPort®-ohjelman käynnistäminen tuottaa virheilmoituksen: - Paprport.exe has generated errors and will be closed by Windows. tai - Paperport.exe Application Error. The instruction at "0x6063a39c" referenced memory at "x025583e3" The memory could not be "read".

Asenna korjaustiedosto joka ratkaisee ongelman:

1. Lopeta PaperPort® ohjelma.

2. Lataa korjaustiedosto täältä ja talleta se Windowsin työpöydälle.

3. Kun tiedosto on ladattu, asenna tiedosto kaksoisnapsauttamalla tiedoston työpöydällä olevaa kuvaketta.

4. Käynnistä tietokone uudestaan.

5. Avaa PaperPort®.

6. Noin minuutin päästä PaperPort® Link Bariin ilmestyy oikea Adobe® Acrobat® 5.0 linkki ja ongelma on ratkaistu.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9070, MFC-9180, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880