HL-2270DW

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille (Automaattinen kaksipuolinen tulostus).

Voit tulostaa paperin molemmille puolille automaattisesti. Toimi seuraavasti.
HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

• Ohut paperi voi rypistyä.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin tai käsinsyöttörakoon. Jos paperi ei oikene, vaihda paperilaatua.
  • Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia. Poista paperinippu ja suorista se. Jos paperi ei oikene, vaihda paperilaatua.
  • Manuaalista kaksipuoleista tulostusta käytettäessä voi ilmetä paperinsyöttöongelmia tai tulostuslaatuongelmia.
    Paperinsyöttöongelmien sattuessa katso "Kuinka poistetaan juuttunut paperi?".
  • Tarkista että paperikasetti on työnnetty tulostimeen pohjaan asti.
  • Käytä tulostamiseen tavallista paperia, uusiopaperia tai ohutta paperia. Älä käytä vesileimapaperia.

Macintosh-tietokoneiden käyttäjät:
Katso vastaavilta UKK-sivuilta.

Windows-käyttäjät:

[Automaattinen kaksipuolinen tulostus paperikasetista]
Jos käytät manuaalista kaksipuolista tulostusta, katso ohjeita muilta UKK-sivuilta.

1. Sovellusohjelmassa valitaan Tiedosto ja Tulosta (File ja Print).
    Application
  2. Valitse käytettävän tulostimen nimi ja sitten Määritykset (Properties).
    Properties
  3. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic) ja valitse seuraavat asetukset.
    • Paperikoko:
      Voit käyttää kaikkia paperikokoja joita paperikasetti tukee.
      Katso lähemmin UKK-sivu: "Tulostimessa käytettävät tulostusmateriaalit?".
    • Tulostusmateriaali:
      Voit käyttää kaikkia tulostusmateriaaleja joita tulostin tukee, poikkeuksena ne joille voi tulostaa vain annetulle puolelle, kuten kirjekuoret ja tarrat.
      Katso lähemmin UKK-sivu: "Tulostimessa käytettävät tulostusmateriaalit? ".
    • Kaksipuolinen / Vihko: Kaksipuolinen
    • Paperilähde: Kasetti 1
      Auto duplex printing from tray 1
    • Kaksipuolinen-asetukset: Jokaista tulostussuuntaa kohti on neljä vaihtoehtoa.
    • Sidontareuna Kaksipuolinen-asetuksissa: Voit määritellä miten paljon tulostetta siirretään paperilla sidontareunaa varten.
      Duplex Type & Binding offset
  4. Valitse OK. Tulostustyö alkaa ja data lähetetään tulostimeen. Tulostus suoritetaan automaattisesti paperin molemmille puolille.

[Automaattinen kaksipuoleinen tulostus käsisyötöllä]
Jos käytät manuaalista kaksipuolista tulostusta, katso ohjeita muilta UKK-sivuilta.

1. Nosta paperintuki ylös jotta tulosteet eivät valuisi alas ulostulotasolta, tai sitten poista paperit ulostulotasolta sitä mukaa kun ne tulevat ulos.
    Lift support flap
  2. Avaa käsisyöttöraon kansi.
    Open manual feed slot cover
  3. Siirrä käsisyöttöraon paperinohjaimet molemmin käsin oikeaan paikkaan käytettävän paperin leveyden mukaan.
    Slide manual feed paper guides
  4. Aseta paperi molemmin käsin käsinsyöttörakoon kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttörullaa ja laite ottaa kiinni paperista. Katso että paperin se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin ja se pää johon tulee tulosteen yläreuna menee sisään ensin.

• Katso että paperi on suorassa ja oikeassa kohdassa käsinsyöttörakoa. Vinossa olevaa paperia ei syötetä oikein mistä seuraa paperitukos tai tuloste on vinossa paperilla.
    • Käsinsyöttörakoon saa panna vain yhden paperin kerrallaan.
    • Jos panet paperin käsinsyöttörakoon ennen kuin laite on tulostusvalmis, se voi syöttää paperin laitteen läpi tulostamatta sille mitään.
    Road paper
  5. Sovellusohjelmassa valitaan Tiedosto ja Tulosta (File ja Print).
    Application
  6. Valitse käytettävän tulostimen nimi ja sitten Määritykset (Properties).
    Properties
  7. Avaa välilehti Perusasetukset (Basic) ja valitse seuraavat asetukset.
    • Paperikoko:
      Voit käyttää kaikkia paperikokoja joita paperikasetti tukee.
      Katso lähemmin UKK-sivu:, "Tulostimessa käytettävät tulostusmateriaalit? ".
    • Tulostusmateriaali:
      Voit käyttää kaikkia tulostusmateriaaleja joita tulostin tukee, poikkeuksena ne joille voi tulostaa vain annetulle puolelle, kuten kirjekuoret ja tarrat.
      Katso lähemmin UKK-sivu:, "Tulostimessa käytettävät tulostusmateriaalit? ".
    • Kaksipuolinen / Vihko:  Kaksipuolinen
    • Paperilähde: Käsinsyöttö
    • Auto duplex printing from manual feed slot
    • Kaksipuolinen-asetukset: Jokaista tulostussuuntaa kohti on neljä vaihtoehtoa.
    • Sidontareuna Kaksipuolinen-asetuksissa: Voit määritellä miten paljon tulostetta siirretään paperilla sidontareunaa varten.
    • Duplex Type & Binding offset
  8. Valitse OK. Tulostustyö alkaa ja data lähetetään tulostimeen. Tulostus suoritetaan automaattisesti paperin molemmille puolille.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2240D, HL-2250DN, HL-2270DW