HL-4070CDW

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille? (Macintosh-käyttäjille)

[Yleisohjeita tulostamisesta paperin molemmille puolille]

• Ohut paperi voi rypistyä.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin tai monitoimialustalle.
  • Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia. Poista paperinippu ja suorista se.
  • Manuaalista kaksipuoleista tulostusta käytettäessä voi ilmetä paperinsyöttöongelmia tai tulostuslaatuongelmia.

Automaattinen kaksipuoleinen tulostus

• Käytä tulostamiseen paperikokoja A4, Letter, Legal, Folio tai A4 Long.
  • Tarkista että takakansi on varmasti suljettu.
  • Tarkista että paperikasetti on työnnetty tulostimeen pohjaan asti.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin.
  • Käytä tulostamiseen tavallista paperia, uusiopaperia tai ohutta paperia. Älä käytä vesileimapaperia.

Mac OS X 10.3 tai uudempien käyttäjät:
  1. Valitse Layout.
  2. Valitse kohdasta Two-Sided joko Long-edged binding (kääntö pitkän reunan mukaan) tai Short-edged (kääntö lyhyestä reunasta).

Mac OS X 10.2  käyttäjät:
  1. Valitse Duplex.
  2. Katso että valintaruutu Duplex on valittuna.
  3. Valitse Use Duplex Unit ja sitten Flip on Long Edge (kääntö pitkän reunan mukaan) tai Flip on Short Edge (kääntö lyhyestä reunasta).

Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus

• Käytä tulostamiseen tavallista paperia tai uusiopaperia. Älä käytä vesileimapaperia.

Mac OS X 10.3  tai uudempien käyttäjät:
  1. Valitse Paper Handling.
  2. Valitse Odd numbered pages (parittomat sivunumerot) ja tulosta, sitten valitse Even numbered pages (parilliset sivut) ja tulosta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4050CDN, HL-4070CDW