HL-1870N

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille?

• Ohut paperi voi rypistyä.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin.
  • Voit käyttää tulostamiseen vain paperikokoja A4, Letter tai Legal (paino 60 ... 105 g/m). Älä käytä vesileimapaperia.
  • Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia. Poista paperinippu ja suorista se.

1. Aseta paperikasettiin tai monitoimialustalle paperia.
  1. Käytettäessä paperikokoa A4 tai Letter aseta paperikoon valintavipu vastaavaan asentoon.

Jos paperikoon valintavivun asento ei vastaa paperikokoa, paperinsyöttöhäiriöiden vaara lisääntyy ja tulostus voi tulla väärään kohtaan paperilla.

1. Windows-käyttäjät

Avaa tulostinohjaimen asetuksista Ominaisuudet (Properties). Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sieltä Kaksipuoleinen (Duplex Printing) ja katso että valinta Duplex-tulostus ('Use Duplex Unit') on valittuna. Napsauta OK. Nyt tulostetaan automaattisesti kaikki sivut kaksipuoleisesti.

<PCL-ohjain>

<PS-ohjain>

1. Macintosh-käyttäjät

Ensin muutetaan kohdasta Layout asetusta Pages per sheet.

1. Osoita valikkoa 'File' ja valitse 'Print'. Avautuu seuraava ikkuna:
  1. Osoita alasvetovalikkoa "General". Saat esille seuraavan listan:
  1. Siirry ikkunaan Layout ja siellä voit valita kaksipuoleisen tulostuksen panemalla ruksin valintalaatikkoon "Print on Both Sides".

Kaksipuoleisessa tulostuksessa voit valita tapahtuuko kääntö pitkän reunan mukaan ("long edge binding") tai lyhyestä reunasta ("short edge binding"). Toimintojen eroja esittävät ikkunassa näkyvät kuvat.

Nyt voit valita montako sivua tulee arkille (Pages per sheet), tulostussuunnan (Layout direction) ja reunan (Border). Valitse tarpeen mukaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1850, HL-1870N