MFC-9660

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille?

Tulostinohjain tukee manuaalista kaksipuoleista tulostusta. Tulostin tulostaa ensin sivut joiden sivunumero on parillinen paperin toiselle puolelle. Sitten ohjain antaa ilmoituksen kääntää paperit toisin päin.

[Yleisohjeita tulostamisesta paperin molemmille puolille]

• Ohut paperi voi rypistyä.
  • Jos paperi on käyristynyt, suorista se ja aseta paperikasettiin tai monitoimialustalle.
  • Käyristynyt paperi voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia. Poista paperinippu ja suorista se.
  • Manuaalista kaksipuoleista tulostusta käytettäessä voi ilmetä paperinsyöttöongelmia tai tulostuslaatuongelmia.
  • Katso että paperikasetissa on paperia.

Toimi seuraavasti.

Windows-käyttäjät:
  1. Avaa tulostinohjaimen ikkuna Ominaisuudet (Properties).
  2. Avaa välilehti Yleiset (General) ja Tulostusmääritykset (Printing Preferences).
  3. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja napsauta kuvaketta Kaksipuolinen (Duplex).
  4. Tulostuksen kääntösuuntia on yhteensä kuusi tulostussuunnan mukaan. Tulostuksessa kaikki sivut joiden sivunumero on parillinen tulostuvat ensin automaattisesti. Sitten tulostinohjain pysähtyy ja esittää ohjeen miten paperit asetetaan uudelleen. Napsauta OK niin tulostuksen toinen osa alkaa.
  5. Tarkista valinta Sidontareuna (Binding Offset). Voit määrittää miten paljon toiselle puolelle tulostettavaa sivua siirretään sivusuunnassa tuumissa tai millimetreissä (0 - 8 tuumaa).

Macintosh-käyttäjät:

1. Siirry Apple-valikkoon ja avaa Valitsin (Chooser).
  2. Osoita HL-1200/MFL Pro-kuvaketta. Valitsimen oikealla puolella osoita käytettävän tulostimen kuvaketta. Sulje Valitsin (Chooser).
  3. Avaa Macintoshin sovellusohjelma, esim. Simple Text, osoita File ja valitse Sivun asetukset (Page Setup). Voit muuttaa sivukokoa (Paper Size), tulostussuuntaa (Orientation) ja suurennusta (Scaling). Osoita OK.
  4. Voit muuttaa kopiomäärää, tarkkuutta, paperilähdettä ja tulostusmateriaalia ennenkuin osoitat Print.
  5. Osoittamalla nappia Option... voit valita kaksipuoleisen tulostuksen (Duplex).

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9660