HL-2040

Kuinka tulostetaan paperin molemmille puolille?

Tulostinohjaimet tukevat käyttöjärjestelmiä Windows 95/98/Me, Windows NT 4.0 ja Windows 2000/XP ja kaikki versiot tukevat manuaalista kaksipuoleista tulostusta.

Käytä tulostamiseen tavallista paperia, uusiopaperia tai ohutta paperia. Älä käytä vesileimapaperia.

[Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus paperikasetista]

1. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse Kaksipuolinen käsin (Manual Duplex) ja välilehdeltä Perusasetukset (Basic) valitaan Paperilähde (Paper Source) joko Auto tai Kasetti 1 (Auto Select tai Tray1).
  2. Kaikki sivut joiden sivunumero on parillinen tulostuvat automaattisesti.
  3. Poista sivut joiden sivunumero on parillinen ulostulotasolta. Aseta tulostetut sivut paperikasettiin siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) osoittaa alas. Katso että tulostetun sivun yläreuna tulee kasetin etureunan puolelle. Älä aseta tulostettuja sivuja tyhjien paperien pinon päälle. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  1. Nyt tulostetaan automaattisesti kaikki sivut, joiden sivunumero on pariton arkkien kääntöpuolelle.

Tyhjennä ensin paperikasetti paperinsyöttöongelmien välttämiseksi ja aseta tulostetut paperit kasettiin jo tulostettu puoli ylöspäin. (Älä aseta tulostettuja sivuja tyhjien paperien pinon päälle.)

[Manuaalinen kaksipuoleinen tulostus käsinsyötöllä]

1. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse Kaksipuolinen käsin (Manual Duplex). Välilehdeltä Perusasetukset (Basic)  ryhmästä Paperilähde ("Paper Source.") valitse Manual.
  2. Aseta paperi molemmin käsin käsinsyöttörakoon kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttörullaa. Katso että paperin se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin ja se pää johon tulee tulosteen yläreuna menee sisään ensin. Tee tämä niin monta kertaa että kaikki sivut, joiden sivunumero on parillinen on tulostettu.
  1. Poista valmiit sivut joiden sivunumero on parillinen ulostulotasolta. Aseta ensimmäinen tulostettu sivu käsinsyöttörakoon siten että tyhjä puoli (se jolle seuraavaksi tulostetaan) jää päällepäin ja paperi ottaa kiinni paperinsyöttörullaan ja sitten seuraavat sivut oikeassa järjestyksessä. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.
  1. Tee kohta 3 niin monta kertaa kuin on tarpeen jäljelläolevien sivujen tulostamiseksi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2030, HL-2035, HL-2040, HL-2070N