DCP-7030

Käytössä on Windows. Miten poistetaan ohjaimet?

1. Tee tilapäiskansio kiintolevylle, esim. c:\brodnt, johon ladattava itsepurkautuva tiedosto talletetaan.

2. Lataa asennuksen poistotyökalu, jolla poistetaan ohjaimet napsauttamalla tästä. Huomaa, että poistotyökalu on tarkoitettu vain paikallisesti kytketyille laitteille.

3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä niin pakkaus puretaan.

4. "ZIP Self Decompression" -ohjelma käynnistyy. Napsauta DECOMPRESS.

5. Ilmoitus onnistuneesta prosessista (process was successful) ilmestyy. Napsauta OK.

6. Avaa sen jälkeen luotu tilapäiskansio.

7. Kaksoisnapsauta tiedostoa DelInf32 (.exe saattaa näkyä tiedostonimen perässä). "Uninstall Utility" -ohjelma käynnistyy.

ÄLÄ napsauta Delinfe_x.EXE, jossa on ZIP-kuvake.

1. Valitse mallisi alasvetovalikosta "Select  Model" . Napsauta OK.

2. "Complete" ilmestyy. Napsauta OK.

3. Kytke irti liitäntäkaapeli ja käynnistä tietokone uudelleen. Brother-ajuri on nyt poistettu.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-135C, DCP-150C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-560CN, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-770CW, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-260C, MFC-465CN, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-885CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW