MFC-9840CDW

Kuinka lisämuisti asennetaan?

Lisämuisti asennetaan seuraavasti.

1. Sammuta laite virtakytkimestä.
    MFC-laitteiden käyttäjät:
    Sammuta laite irroittamalla verkkojohto.

2. Irroita laitteen liitäntäjohdot ja sitten verkkojohto pistorasiasta.

3. Poista DIMM-muistin kannet (1 ja 2).

1. Ota DIMM-muisti pakkauksestaan ja pidä siitä kiinni vain reunoista.

Staattinen sähkö voi vahingoittaa muistipiiriä. Sen vuoksi maadoita itsesi ennen kuin kosket muistikorttiin. Älä koske kortilla oleviin muistipiireihin.

1. Pitele DIMM-muistia kiinni reunoista ja sovita kortin reuna kannan pohjaan. Työnnä DIMM vinosti kannan sisään (1) ja kallista sitä niin että se napsahtaa paikoilleen (2).
  1. Aseta DIMM-kansi takaisin paikoilleen (2 ja 1).
  1. Työnnä verkkojohto takaisin pistorasiaan ja kytke sitten liitäntäkaapelit.

2. MFC-laitteiden käyttäjät:
    Kytke puhelinjohto.

3. Käynnistä laite virtakytkimestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, MFC-9840CDW