MFC-9440CN

Kuinka lisämuisti asennetaan?

Lisämuisti asennetaan seuraavasti.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä.
    MFC-mallien käyttäjät:
    Irroita puhelinjohto.

2. Irroita tietokoneliitäntäjohto ja sen jälkeen verkkojohto.

3. Poista muistikortin kannet (kansi 1 ja 2).

1. Ota DIMM-muistipiiri pois pakkauksestaan ja pidä sitä kiinni vain reunoista.

Staattinen sähkö voi vahingoittaa mikropiirejä. Vahinkojen välttämiseksi älä koske muistikortin tai tulostimen piirikortin pintaa sormin.

1. Pidä kiinni muistipiirin reunoista ja aseta muistikortin kolot vastaaviin korttipaikan ulokkeisiin. Aseta muistikortti paikoilleen kaltevassa asennossa (1) ja nosta se sen jälkeen pystyasentoon kunnes se naksahtaa paikoilleen (2).
  1. Aseta muistikortin kannet (2 ja 1) paikoilleen.
  1. Kytke verkkojohto tulostimeen ja sen jälkeen tietokoneliitäntäkaapeli.

2. MFC-mallien käyttäjät:
    Kytke puhelinjohto paikoilleen.

3. Käynnistä laite virtakytkimestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN