HL-7050N

Kuinka lisämuisti asennetaan?

Lisämuisti asennetaan seuraavasti.

1. Sammuta tulostin ja irroita verkkojohto. Irroita tietokoneliitäntäkaapeli.

Muistipiiriin saa koskea vasta kun tulostin on sammutettu virtakytkimestä.

2. Poista sivukansi.

3. Poista metallinen suojakansi löysäämällä ensin kolme ruuvia. Nosta kantta vähän ylöspäin niin kansi irtoaa.

4. Ota DIMM-muistipiiri ulos pakkauksestaan ja pidä sitä kiinni vain reunoista.
  5. Pidä muistipiiriä kiinni reunoistaan ja aseta DIMM-kortti niin päin että kortissa olevat kolot sopivat korttipaikassa oleviin ulokkeisiin. (Katso että korttipaikan lukkovivut ovat auki eli nojaavat ulospäin.)

6. Työnnä muistikortti suoraan sisään korttipaikkaan ja sen jälkeen kallista lukkovipuja niin että ne naksahtavat paikoilleen. (Muistikortin poistamiseksi lukkovivut on käännettävä ensin auki-asentoon.)

7. Aseta metallinen kansi takaisin paikoilleen ja kiinnitä ruuvit.

8. Aseta muovinen sivukansi takaisin paikoilleen.

9. Kytke tietokoneliitäntäkaapeli, kytke verkkojohto ja käynnistä tulostin virtakytkimestä.

Tulosta asetussivu (Printer Settings) ja tarkista sivulta mikä nyt on muistin koko. Asetussivu tulostetaan valitsemalla ohjauspaneelista INFORMATION - PRINT SETTINGS.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-7050, HL-7050N