MFC-8840D

Kuinka lisämuisti asennetaan?

Muistikortti asennetaan MFC/DCP pääkortille laitteen sisälle. Lisämuisti parantaa laitteen suorituskykyä kopioinnissa ja tulostuksessa.

Malli  Lisämuistin tyyppi

MFC-8440

(Vakiomuisti 32 Mt)

MFC-8640D

(Vakiomuisti 16 Mt)

MFC-8840D

(Vakiomuisti 32 Mt)

MFC-8840DN

(Vakiomuisti 32 Mt)

DCP-8040

(Vakiomuisti 32 Mt)

DCP-8045D

(Vakiomuisti 32 Mt)

32MB TECHWORKS 12457-0001

64MB TECHWORKS 12458-0001

128MB TECHWORKS 12459-0001

DIMM-muistilla tulee olla seuraavat ominaisuudet:

• Malli: 100 jalkaa ja dataväylä 32 bit
  • CAS Lantency: 2 tai 3
  • Kellotaajuus: 100MHz tai enemmän
  • Kapasiteetti: 32, 64, 128 Mt
  • Korkeus: 35 mm (1.4 tuumaa) tai alle
  • Pariteetti: Ei
  • DRAM tyyppi: SDRAM 4-Bank

• Älä koske pääkortin pintaa heti virran sammuttamisen jälkeen. Odota vähintään 15 minuuttia.
  • Sammuta MFC/DCP virtakytkimestä, irroita verkkojohto pistorasiasta ja irroita laitteen puhelinjohto.
  • Varmista ennen muistikortin asennusta, että muistissa ei ole faxviestejä. Muita liitäntäjohtoja kuin puhelinjohto ei tarvitse irroittaa. (vain MFC-8440, MFC-8840D ja MFC-8840DN käyttäjät)

1. Sammuta MFC/DCP virtakytkimestä ennen muistikortin asennusta.

1. Poista suojakansi. Avaa kaksi ruuvia ja poista peltinen suojakansi.
  1. Ota DIMM-muisti pakkauksestaan ja pidä siitä kiinni vain reunoista.

Staattinen sähkö voi vahingoittaa muistipiiriä. Sen vuoksi maadoita itsesi esim. koskemalla laitteen metallirunkoon ennen kuin kosket muistikorttiin. Älä koske kortilla oleviin muistipiireihin.

1. Pitele DIMM-muistia kiinni reunoista ja työnnä kortti kannan pohjaan. Muistikortissa olevien kolojen tulee osua kannassa oleviin ulokkeisiin. (Tarkista että kiinnitysvivut kannan molemmilla puolilla ovat auki eli osoittavat ulospäin.)
  1. Paina DIMM-muisti suoraan sisään kantaan (paina kunnolla). Tarkista että kiinnitysvivut muistin molemmin puolin naksahtavat paikoilleen. (DIMM-muisti poistetaan avaamalla nämä vivut.)
  2. Pane peltinen suojakansi paikoilleen ja kiinnitä se paikoilleen kahdella ruuvilla.
  3. Aseta kansi paikoilleen.
  4. Kytke puhelinjohto. (ei koske DCP-laitteita)
  5. Kytke mahdolliset muut liitäntäkaapelit.
  6. Kytke liitäntäkaapelit ja työnnä verkkojohto takaisin pistorasiaan. Käynnistä MFC/DCP virtakytkimestä.

• Tarkista, että muisti on asennettu oikein tulostamalla laitteen asetukset tulostinohjaimesta käsin. Tarkista tulosteesta että muistin koko on kasvanut.
  • Muistin koko näkyy myös käyttäjän asetuksista.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8040, DCP-8045D, MFC-8440, MFC-8840D, MFC-8840DN