MFC-J4510DW

Käytössä on Windows XP. Haluan noutaa vastaanottajan faxnumeron osoitekirjasta ja osoitekirja on jaettu verkossa. Kun yritän ottaa yhteyttä osoitekirjaan en pysty avaamaan sitä.

Jos käytössä on Windows  XP, silloin et voi käyttää verkossa jaettua osoitekirjaa. Kopioi osoitekirja paikalliselle kovalevylle.

Faksin lähettäminen tietokoneesta edellyttää että käyttäjällä on järjestelmänvalvojan oikeudet.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4710DW