HL-1450

Käytössä on Windows 95/98/Me ja rinnakkaisliitäntä. Tulostus on tavallista hitaampaa ja tulostin pitää taukoa aina sivujen välissä. Mitä tehdä?

Tässä on kaksi mahdollisuutta:

• (Suosittelemme) Lataa sivultamme uusin tulostinohjain ja asenna se. Siirry sivullamme välilehteen Lataukset ("Downloads") ja valitse Ohjaimet.

• Jos ohjainta ei haluta vaihtaa, koeta muuttaa seuraavia tulostinohjaimen asetuksia. Toimi seuraavasti:
  1. Käynnistä Windows, valitse "Start" =>"Settings" => "Printers".
  1. Korosta Brotherin mallin nimeä ja valitse "File"=>"Properties".
  1. Tulostinohjaimen Ominaisuuksista valitaan välilehti "Advanced".
  1. Valitse Print Setting ja sieltä "Manual". Napsauta sitten "Setting".
  1. Muuta asetusta "Graphics Mode". Oletusarvo on Raster ja vaihda siihen "GDI".
  1. Valitsemalla "OK" pääset takaisin ikkunaan "Properties".

2. Ikkunasta "Properties" valitse "Apply" niin asetukset otetaan käyttöön.

Nyt tulostuksen ei pitäisi tauota sivunvaihtojen välissä.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1230, HL-1440, HL-1450, HL-1470N