MFC-3820CN

Käytössä on Windows. Tulostus on tavallista hitaampaa. Mitä tehdä?

1. Avaa sovelluksesta tulostimen Ominaisuudet-ikkuna. Valitse (File-->Print) ja välilehti Advanced. Valitse kohta Image Type ja sieltä Auto.

Tämä valitsee kuvatyypin automaattisesti.
    Automaattivalinta on oletusarvo ja se vie vähiten aikaa verrattuna muihin kuvatyyppeihin (Photo, Graphics, jne.).

2. Avaa Ohjauspaneeli (Control Panel), Tulostimet ja oikealla hiirennäppäimellä Ominaisuudet (Properties), ja ota ruksi pois välilehden Advanced ruudusta Color Enhancement.
    Toiminto analysoi kuvaa ja yrittää parantaa kuvanlaatua, valkotasapainoa ja väritiheyttä.
    Toiminto voi kestää useita minuutteja ja ilman toimintoa tulostusnopeus kasvaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-4020C, FAX-1820C, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-4820C, MFC-890