MFC-J470DW

Kuinka tulostetaan kirjekuorille

• Käytä kirjekuoria jotka on tehty 80 ...95 g/m2 paperista.
  • Joillekin kuorille tulostettaessa täytyy sovelluksesta asettaa tulostussuunta ja marginaaliasetukset. Kokeile tulostusta ensin oikeiden asetusten määrittämiseksi.

Älä käytä seuraavantyyppisiä kirjekuoria, tulostin ei syötä niitä luotettavasti:

• Pussimaiset kirjekuoret

• Ikkunakuoret

• Kohokuvioiset kirjekuoret

• Kuoret, joissa on kiinteät sulkijanastat tai -niitit

• Kirjekuoret, joissa on esipainatus sisäpuolella

Toisinaan syöttöhäiriöitä voivat aiheuttaa myös käyttämiesi kuorten paksuus, koko tai läpän muoto.

Vaihe 1: Aseta kirjekuoret:

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Ennen kuin asetat kirjekuoret kasettiin, paina niiden kulmat ja sivut mahdollisimman litteiksi.

Jos tulostin pyrkii syöttämään useampia kuoria yhtä aikaa, aseta kasettiin vain yksi kirjekuori kerrallaan.

2. Kirjekuorten se puoli jolle tulostetaan tulee alaspäin. Jos kuoren läppä on pitkällä sivulla, aseta kuoret kasettiin niin että läppä tulee vasemmalle kuten kuvassa. Paina paperinohjainta (1) kokoon ja siirrä ohjainta kuorikoon mukaan ja vastaavasti myös päätyohjainta (2).

image

Tulostinohjaimen asetusten käyttäminen

Windows-käyttäjät:

1. Avaa Tulostusasetukset (Printing Preference). (Täältä näet miten pääsee tulostusasetuksiin.)

2. Valitse oikea paperikoko (Paper Size) ja sitten OK.

image

Kirjekuoritulostusongelmien sattuessa toimi seuraavasti:

1. Avaa läppä.

2. Läpän pitää jäädä kuoren takasivulle, sille puolelle joka menee tulostimeen viimeisenä. Osoitepuoli tulee alaspäin kuten kuvasta näkyy.

image

3. Avaa Tulostusasetukset (Printing Preference). (Täältä näet miten pääsee tulostusasetuksiin.)

4. Avaa välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja valitse Tulostus käänteisenä (Reverse Print). Muuta paperinkokoa ja marginaaleja sovellusohjelmasta.

image

Mac OS X 10.7.x -käyttäjille

1. Avaa ikkuna Print dialog. (Täältä näet miten pääsee tulostusasetuksiin.)

2. Valitse oikea paperikoko (Paper Size).

image

Kirjekuoritulostusongelmien sattuessa toimi seuraavasti:

1. Avaa läppä.

2. Läpän pitää jäädä kuoren takasivulle, sille puolelle joka menee tulostimeen viimeisenä. Osoitepuoli tulee alaspäin kuten kuvasta näkyy.

image

3. Avaa ikkuna Print dialog. (Täältä näet miten pääsee tulostusasetuksiin.)

4. Ikkunassa Print dialog valitse Layout.

image

5. Ikkunassa Print dialog valitse Reverse page orientation ja sitten muuta paperikokoa ja marginaaleja sovellusohjelmasta.

image

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-J470DW, MFC-J650DW