HL-2140

Kuinka monitoimialustaa käytetään tulostettaessa kirjekuorille Windows-ympäristössä?

Kirjekuoritulostus suoritetaan seuraavasti.

Tulostin siirtyy automaattisesti käsisyötölle kun ohisyöttörakoon työnnetään kirjekuori.

1. Avaa takakansi (ulostuloalusta).
  1. Avaa ohisyöttöraon kansi.
  1. Siirrä ohisyöttöraon paperinohjaimia paperikoon mukaan molemmin käsin oikeille paikoilleen.
  1. Aseta kuori molemmin käsin ohisyöttörakoon niin että se koskettaa paperinsyöttörullaa. Kun tulostin alkaa vetää kuorta, päästä irti kuoresta.

• Kuoren se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin.
  • Tarkista että kuori on siisti ja suorassa monitoimialustaan nähden. Jos ei ole, tuloste voi kääntyä vinoon tai voi tulla paperinsyöttöhäiriö.
  • Ohisyöttörakoon saa työntää vain yhden kuoren kerrallaan, suurempi määrä aiheuttaa syöttöhäiriön.
  • Jos ohisyöttörakoon työnnetään arkki tai kuori ennenkuin tulostin on tulostusvalmis, tulostin voi syöttää kuoren heti ulos tulostamatta sille mitään.

1. Valitse tulostinohjaimesta paperikoko, tulostusmateriaali, paperilähde (Paper Size, Media TypePaper Source) ja muut tarpeelliset asetukset.

Käytettäessä kirjekuorikokoa #10, valitse Paper Size (paperikoko) "Com-10".

Käytettäessä kirjekuoria joita ei ole lueteltu valmiina, kuten #9 tai C6, valitse "User Defined" ja luo uusi kokoasetus seuraavasti:

1. Kohdasta Paper Size valitaan "User Defined".
  2. Ikkunassa User Defined Size annetaan paperikoolle nimi kohtaan "Custom Paper Size Name" kuten vaikkka "C6" kuten alla.
  3. Anna leveys ja korkeus kohtaan Width ja Height ja napsauta OK.
  4. Kohdasta Paper Size valitaan "****".
    Jossa **** vastaa kohdassa ii ja iii luotua paperikokoa. kuten C6.

1. Napsauta OK. Käynnistä tulostus.
  2. Kun valmis kuori syötetään ulostuloalustalle, aseta seuraava kuori ohisyöttörakoon kuten kohdassa 4 tehtiin. Toista tämä niin monta kertaa että kaikki kuoret on tulostettu.

Ohjauspaneelin merkkivalo Error vilkkuu esittäen virheilmoitusta Paperi loppu (No paper) kunnes asetat kuoren ohisyöttörakoon.

Poista arkki tai kuori heti tulostuksen jälkeen. Suuren kuoripinon kerääntyminen voi aiheuttaa paperitukoksia tai tulosteiden käyristymistä.

• Jos DL-koon kaksinkertaisella läpällä varustetut kuoret rypistyvät tulostettaessa, valitse välilehdeltä Basic kohdasta Paper Size  valinta DL Long Edge. Aseta DL-kirjekuori monitoimialustalle pitkä reuna kohti tulostinta ja käynnistä tulostus.

• Jos kirjekuoren pinta sotkeentuu, aseta valinta Tulostusmateriaali (Media Type) kohtaan Thick Paper tai Thicker Paper jolloin kiinnitysyksikön lämpötila nousee.
  • Kirjekuorien liimausten tulisi olla tiukasti kiinni.
  • Kirjekuoren kaikkien taitosten tulisi olla siistejä, ilman ryppyjä tai vinoja reunoja.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W