HL-5040

Kuinka tulostetaan kirjekuorille?

Älä käytä seuraavanlaisia kuoria, ne aiheuttavat paperinsyöttöhäiriöitä:

• Vahingoittuneet, käyrät, ryppyiset tai epäsäännöllisen muotoiset kuoret
  • Erittäin kiiltävät tai kuviopintaiset kuoret
  • Kuoret joissa on kiinteät sulkijanastat, -naru tai -niitit.
  • Kuoret joissa on itseliimautuva läppä
  • Pussimaiset kuoret
  • Kuoret joiden taitokset eivät ole teräviä
  • Kuoret joilla on kohopainatusta
  • Kuoret joille on jo tulostettu lasertulostimella
  • Kuoret joissa on esipainatusta sisäpuolella
  • Kuoret jotka eivät pysy itsestään siistissä kasassa pöydällä
  • Kuoret jotka on valmistettu paperista joka on liian painavaa tässä tulostimessa käytettäväksi.
  • Huonolaatuiset kuoret joiden reunat eivät ole suoria tai suorassa kulmassa toisiinsa nähden.
  • Kuoret joissa on läpinäkyvä ikkuna, reikä, puuttuva osa tai perforointia.

Ennen syöttämistä selaa kirjekuoripinoa niin että kuoret varmasti irtoavat toisistaan.

• Älä aseta useita eri tyyppisiä tulostusmateriaaleja yhtä aikaa kasettiin, se voi aiheuttaa paperinsyöttöongelmia.
  • Älä tulosta kirjekuorille kaksipuoleisesti.
  • Valitse sovellusohjelmasta paperikoko joka vastaa paperikasetissa käytettyä.
  • Jos ohjelma ei tue ao. paperikokoa, voit muuttaa paperikokoa myös tulostinohjaimen asetuksista kohdasta PAPER.

1. Valitse ohjaimesta Paper Size, Media Type, Paper Source ja muut tarvittavat asetukset.

Media Type: Envelopes (Kirjekuoret)
    Paper Source: Manual (Manuaalinen)

2. Avaa takakansi.
  3. Käynnistä tulostus tietokoneesta.

4. Avaa monitoimialusta. Säädä paperinohjaimet kuoren koon mukaan.
  5. Aseta kirjekuori alustalle molemmin käsin niin että yläreuna menee ensin sisään tulostimeen ja kuori koskettaa syöttörullaa. Pidä kuorta tässä asennossa kunnes tulostin syöttää sen automaattisesti pienen matkan sisäänpäin. Päästä irti kuoresta.
  6. Kun valmis kuori tulee ulos tulostimesta, tulostin odottaa että panet seuraavan kuoren sisään. Toista kohta 5 jokaiselle tulostettavalle kuorelle.

7. Kun tulostustyö on valmis, sulje takakansi.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-5030, HL-5040