DCP-560CN

Kuinka tulostetaan kirjekuorille?

• Käytä kirjekuoria jotka on tehty 75 ... 95 g/m2 paperista.
  • Joillekin kuorille tulostettaessa täytyy sovelluksesta asettaa marginaaliasetukset. Kokeile tulostusta ensin oikeiden asetusten määrittämiseksi.

Älä käytä seuraavantyyppisiä kirjekuoria, tulostin ei syötä niitä luotettavasti:

• Pussimaiset kuoret.
  • Kuoret joilla on kohopainatusta.
  • Kuoret joissa on kiinteät sulkijanastat tai -niitit.
  • Kuoret joissa on esipainatusta sisäpuolella.

Kirjekuorien paksuus, koko, irrokepaperilla suojattu liimapinta ja läpän muotoilu voivat aiheuttaa paperinsyöttöongelmia.

Vaihe 1: Kirjekuorien ja postikorttien syöttäminen:

1. Ennen syöttämistä tasoita kirjekuori- tai postikorttipinoa niin että se on niin tasainen kuin mahdollista.

Jos tulostin pyrkii syöttämään useampia yhtäaikaa aseta yksi arkki kerrallaan alustalle.

2. Aseta arkin yläreuna niin että se menee ensin sisään tulostimeen ja tulostuspuoli alaspäin. Siirrä paperinohjaimet (1) ja päätyohjain (2) arkkikoon mukaan.

Vaihe 2: Muuta tulostinohjaimen asetuksia:

1. Windows 2000-käyttäjät:

Valitse Start -> Settings -> Printers (and Faxes).

Windows XP-käyttäjät:

Valitse Start -> Printers (and Faxes).

TAI

Valitse Start -> Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Tulostimet ja faksit (Printers (and Faxes)) tai Printers and Other Hardware.

Windows Vista-käyttäjät:

Valitse Start -> Control Panel -> Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) -> Tulostimet ja faksit (Printers (and Faxes)).

2. Napsauta Brotherin nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Tulostusmääritykset (Printing Preferences).

PrintingPrefernces

3. Valitse välilehti Perusasetukset (Basic) ja tarkista paperikoko (Paper Size). Valitse oikea paperikoko ja napsauta Käytä ja sitten OK niin asetus on valmis.

driver
Kirjekuoritulostusongelmien sattuessa toimi seuraavasti:
  1. Avaa läppä.
  2. Läpän pitää jäädä joko kuoren jommalle kummalle sivulle tai takasivulle, katsottuna siltä puolelta joka menee ensin tulostimeen.
  3. Muuta paperinkokoa ja marginaaleja sovellusohjelmasta.

Jos et osaa muuttaa sovellusohjeman asetuksia ota yhteyttä ohjelman myyjään.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-465CN, MFC-885CW