HL-4000CN

Kuinka tulostan kirjekuorille?

Kirjekuorille tulostetaan käyttäen monitoimialustaa.

Sulje kirjekuorien läpät ennen kuorien syöttöä ja syötä ne tulostimeen kuvan esittämässä asennossa. Tuetut kirjekuorikoot ovat Com-10, Monarch, C5 ja DL.

• Älä käytä tarraliimalla varustettuja kirjekuoria. Tietyille tarraliimalla varustetuille kirjekuorille ei voi tulostaa koska irrokepaperi voi irrota tulostimen sisällä. Suosittelemme erityisesti lasertulostukseen suunniteltuja kirjekuoria.

• Kirjekuoren suurin leveys on 90 mm ja pituus 140 mm.

• Huonolaatuiset kirjekuoret voivat rypistyä tulostimessa jolloin tulostuslaatu laskee.

Suurin osa kirjekuorista kulkee hyvin tulostimen läpi. Tietyillä kuorilla voi tulla niiden rakenteesta johtuvia ongelmia. Kirjekuoren reunojen tulisi olla suoria ja taitosten siistejä. Etureunassa tulisi olla korkeintaan kaksi paperikerrosta päällekkäin. Pöydälle pantuna kuoren tulee olla tasainen eikä pussimainen tai vetelä. Hanki kirjekuoria vain luotettavilta toimittajilta mainiten että niiden täytyy toimia lasertulostimessa. Kokeile ennen kuin ostat suurempia eriä.

Tulostusesimerkki: Osoitteen tulostus kirjekuorelle.

1. Säädä paperinohjaimet käytettävän kirjekuorikoon mukaan.
  2. Läppä täytyy olla suljettuna. Aseta kuori alustalle; se puoli jolle tulostetaan tulee alaspäin. Läppä tulee oikealle puolelle.
  3. Työnnä kuori sisään ja käynnistä tulostus.

Tulostinohjaimessa tehdään seuraavat asetukset:

Windows-käyttäjät:
Välilehti: Paper/Output

Asetus Arvo
Paper Size (Paperikoko)

Com-10

Monarch
C5
DL

Sama kuin sivukoko (sivukoko on Com-10, Monarch, C5 tai DL)

Reverse Print (Tulostus käänteisenä) Tarvittaessa.
Duplex Print (Kaksipuoleinen tulostus) Ei
Paper Tray Monitoimialusta (MP Tray)
Paper Type Envelope (kirjekuori)

Macintosh-käyttäjät:
Ikkuna: Paper Settings

Asetus  Arvo
 Paper Size (Paperikoko)

Com-10

Monarch
C5
DL

Sama kuin sivukoko (sivukoko on Com-10, Monarch, C5 tai DL)

Reverse Print (Tulostus käänteisenä)  Tarvittaessa.
 Paper Tray  Monitoimialusta (MP Tray)
 Duplex Print (Kaksipuoleinen tulostus)  Ei

Ikkuna: Printer Settings

Paper Type Kirjekuori (Envelope)

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-4000CN, HL-4200CN