MFC-8880DN

Miten parannan Brotherin kopiolaatua?

Seuraavilla asetuksilla voit vaikuttaa Brotherin kopiolaatua:

VAIHE 1: KOPIOLAATU

Valitse Brotherista kopiolaatu alkuperäiskappaleen mukaan:

• Auto: Oletusarvo useimmille sivuille, hyvä kompromissi dokumenteille joissa on sekä tekstiä että kuvia.
  • Teksti (Text): Sivuille joilla on vain tekstiä.
  • Valok (Photo): Valokuville ja sivuille joilla on runsaasti pieniä yksityiskohtia.

Muuta kopion laatua tilapäisesti

Kopiolaatua muutetaan seuraavasti vain seuraavan kopion ajaksi:

1. Paina COPY-näppäintä niin että valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

• Mallit MFC-8370DN ja MFC-8380DN:
      Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli alaspäin yläreuna ensin.

Mallit MFC-8480DN, MFC-8680DN, MFC-8880DN ja MFC-8890DW:
      Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin yläreuna ensin.

• Aseta kopioitava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

• Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä (jopa 99 kopiota).

• Paina näppäintä CONTRAST/QUALITY tai OPTIONS.

• Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Laatu (Quality).

• Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä haluttu arvo.

Vaihtoehdot ovat Auto, Teksti ja Valok.

• Paina OK.

• Paina START niin kopiointi käynnistyy.

Muuta kopiolaatua pysyvästi

Kopiolaadun valinta on voimassa jatkuvasti kun teet näin:

1. Paina MENU ja valitse Kopio -> Laatu (Copy => Quality).

2. Valitse nuoli vasempaan ja oikeaan-näppäimillä haluttu arvo.

Vaihtoehdot ovat Auto, Teksti ja Valok.

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

VAIHE 2: KOPION KIRKKAUS

Kopion kirkkauden valinta on voimassa vain seuraavan kopion ajan kun teet näin:

Kopion kirkkauden valinta vaikuttaa kopiojäljen tummuuteen.

1. Paina COPY-näppäintä niin että valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

• Mallit MFC-8370DN ja MFC-8380DN:
        Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli alaspäin yläreuna ensin.

Mallit MFC-8480DN, MFC-8680DN, MFC-8880DN ja MFC-8890DW:
        Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin yläreuna ensin.

• Aseta kopioitava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä (jopa 99 kopiota).

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kirkas (Bright).

tai

Paina OPTIONS ja valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kirkkaus (Brightness).

5. Tee jompikumpi:

• Valitse nuoli vasempaan-näppäimellä vaaleampi kopiojälki.

• Valitse nuoli oikeaan-näppäimellä tummempi kopiojälki.

6. Paina OK.

7. Paina START niin kopiointi käynnistyy.

Kopion kirkkauden muuttaminen pysyvästi

Kopion kirkkauden valinta on voimassa pysyvästi kun teet näin:

1. Paina MENU ja valitse Kopio -> Kirkkaus (Copy => Brightness).

2. Tee jompikumpi:

• Valitse nuoli vasempaan-näppäimellä vaaleampi kopiojälki.

• Valitse nuoli oikeaan-näppäimellä tummempi kopiojälki.

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

VAIHE 3: KOPION KONTRASTI

Kopion kontrastia muutetaan vain seuraavan kopion ajaksi

Kun lisäät kopion kontrastia, kopiosta tulee terävämpi ja eloisampi.

Kopion kontrastia muutetaan seuraavasti vain seuraavan kopion ajaksi:

1. Paina COPY-näppäintä niin että valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

• Mallit MFC-8370DN ja MFC-8380DN:
        Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli alaspäin yläreuna ensin.

Mallit MFC-8480DN, MFC-8680DN, MFC-8880DN ja MFC-8890DW:
        Aseta kopioitava dokumentti automaattiseen dokumentinsyöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin yläreuna ensin.

• Aseta kopioitava dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Anna numeronäppäimistöltä kopioiden määrä (jopa 99 kopiota).

4. Paina CONTRAST/QUALITY tai OPTIONS-näppäintä.
    5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Kontras. (Contrast).

6. Tee jompikumpi:

• Valitse nuoli vasempaan-näppäimellä pienempi kontrasti.

• Valitse nuoli oikeaan-näppäimellä suurempi kontrasti.

7. Paina OK.

8. Paina START niin kopiointi käynnistyy.

Kopion kontrastin oletusarvoa muuttaminen

Kopion kontrastin oletusarvoa muutetaan seuraavasti:

1. Paina MENU ja valitse Kopio -> Kontrasti (Copy => Contrast).

2. Tee jompikumpi:

• Valitse nuoli vasempaan-näppäimellä pienempi kontrasti.

• Valitse nuoli oikeaan-näppäimellä suurempi kontrasti.

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8370DN, MFC-8880DN