DCP-315CN

Kun laitteella skannataan sähköpostin liitetiedostoksi, missä muodossa liitteet tulevat olemaan ja tarvitaanko niiden katseluun erityistä katseluohjelmaa?

Kun laitteella skannataan sähköpostiin, voit valita liitetiedoston tiedostomuodon.

Jos käytät tiedostomuotoja TIFF, JPEG tai PDF, et tarvitse erityistä katseluohjelmaa vaan voit käyttää Windowsin omia ohjelmia.

• Windows 98/Me/2000-käyttäjät:
    Paint, Imaging, (Adobe® Acrobat®, Adobe® Acrobat® Reader® tai Adobe® Reader®)
  • Windows XP-käyttäjät:
    Paint, (Adobe® Acrobat®, Adobe® Acrobat® Reader® tai Adobe®  Reader®)

Jos "Adobe® Reader®"-ohjelmaa ei ole asennettu, voit ladata sen ilmaiseksi netistä Adoben nettisivulta.

Tietyt mallit tukevat vain PDF-tiedostomuotoa käytettäessä langallista tai langatonta verkkoliitäntää. Tarkista asia mallin käyttöoppaasta. Skannausta sähköpostiin värillisenä tuetaan vain malleissa joissa on väriskanneri. Tarkista asia mallin käyttöoppaasta. Jos skannaat PaperPort® -ohjelmaan, tallennat tiedoston sitä kautta ja lähetät sähköpostin liitetiedostona, tiedosto on Paperportin MAX-muodossa. Jos et suorita tiedostomuunnosta, vastaanottaja pystyy katselemaan liitettä vain jos myös hänellä on PaperPort®-ohjelma.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-4020C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3420C, MFC-3820CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-4820C, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-820CW