HL-2140

Mistä löydän täydellisen käyttöoppaan?

Täydellinen käyttöopas löytyy laitteen mukana toimitetulta CD-ROMilta. Voit katsella tai tulostaa käyttöoppaat seuraavasti:

Laitteen mukana toimitetulta CD-ROMilta:

[Windows-käyttäjät]

1. Sulje kaikkien sovellusohjelmien ikkunat.
  2. Aseta Brotherin mukana toimitettu CD tietokoneen CD-ROM-asemaan.
  3. Asennusohjelma CD-ROMilla käynnistyy automaattisesti; jos näin ei käy, käynnistä CD-ROMin juurihakemistossa oleva ohjelma start.exe.
  4. Valitse malli.
  5. Valitse oikea kieli ja napsauta linkkiä "Documentation".
  6. Napsauta "HTML documents".
    Jos dokumentaatioikkuna ei avaudu automaattisesti, paina "Open HTML manual'.

[Macintosh-käyttäjät]

1. Sulje kaikkien sovellusohjelmien ikkunat.
  2. Aseta Brotherin mukana toimitettu CD tietokoneen CD-ROM-asemaan.
  3. Kaksoisosoita työpöydän kuvaketta "brother".
  4. Kaksoisosoita kuvaketta "Start Here".
  5. Valitse malli.
  6. Valitse oikea kieli ja napsauta linkkiä "Documentation".
  7. Osoita "HTML documents".
    Jos dokumentaatioikkuna ei avaudu automaattisesti, osoita "Open HTML manual".

Brother Solutions Centerin Käyttöohjeet-osiosta:

Siirry mallin nettisivulla välilehteen Käyttöohjeet niin voit ladata ohjeita pdf-muodossa. Täältä saat aina ohjeiden viimeisimmät versiot.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW