MFC-L3750CDW

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Väritulostuksen kohdistuksen (värirekisteröinnin) korjaus

Jos yhtenäisillä värillisillä alueilla tai kuvilla on syaani, magenta tai keltainen reuna, käytä värirekisteröintitoimintoa.

DCP-L3510CDW/DCP-L3517CDW

  1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat tai , voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Tulostin]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Värikorjaus]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Rekisteröinti]. Paina OK-painiketta.
  3. Valitse [Kyllä]-vaihtoehto painamalla .

    Värirekisteröinti alkaa automaattisesti ja kestää ainakin noin kymmenen sekuntia.

  4. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-L3550CDW/MFC-L3710CW/MFC-L3730CDN/MFC-L3750CDW/MFC-L3770CDW

  1. Paina [Väriaine]>[Rekisteröinti].
  2. Valitse [Kyllä].

    Värirekisteröinti alkaa automaattisesti ja kestää ainakin noin kymmenen sekuntia.

  3. Paina .

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3750CDW

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.