Vähennä väriaineen kulutusta

Väriaineen säästötoiminnon käyttö voi vähentää väriaineen kulutusta. Väriaineen säästötoiminnon ollessa käytössä tulosteet ovat vaaleampia.
EMME suosittele väriaineen säästötoiminnon käyttämistä valokuvien tai harmaasävykuvien tulostamiseen.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Säästötoiminnot]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Värinsäästö]. Paina OK-painiketta.
  2. Tuo [Kyllä] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Säästötoiminnot]>[Väriaineen säästö].
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image-kuvaketta.