HL-2150N

Kuinka saan värijauheen säästötoiminnon käyttöön ja pois käytöstä?

Värijauheen säästötoiminnon saa käyttöön tulostinohjaimen asetuksista.

• Emme suosittele värijauheen säästötoiminnon käyttöä tulostettaessa valokuvia tai harmaasävykuvia.
  • Värijauheen säästötoiminto ei toimi käytettäessä tulostustarkkuutta HQ 1200.

Ohjeet ovat eri käyttöjärjestelmille erilaiset. Valitse käyttöjärjestelmä.

Windows-käyttäjät:

1. [Windows 2000-käyttäjät]
    Valitse Start => Asetukset (Settings) => Tulostimet (Printers).

[Windows XP-käyttäjät]
    Valitse Start => Tulostimet ja faksit (Printers and Faxes).

[Windows Vista-käyttäjät]
    Valitse Start =>Ohjauspaneeli (Control Panel) => Laitteisto ja äänet (Hardware and Sound) => Tulostimet (Printers).

2. Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta Ominaisuudet ("Printing Preferences").
  3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja napsauta vasemmanpuoleisinta kuvaketta Tulostuslaatu (Print Quality).
  4. Värijauheen säästötoiminto saadaan päälle valitsemalla Toner Save Mode "On" ja pois päältä valitsemalla "Off".
  5. Valitse OK.

Jos valitset värijauheen säästötoiminnon ylläolevasta ikkunasta käsin kun olet tulostamassa sovellusohjelmasta, valinta on voimassa vain sen aikaa kun sovellus on auki. Jos tarkoitus on että säästötoiminto on käytössä kaikissa tulostuksissa, toimi kuten yllä on esitetty.

Macintosh-käyttäjät:

1. Avaa valintaikkuna Print. (Täältä näet miten pääset Print-ikkunaan.)

2. [Mac OS X 10.2.4 tai 10.4.x käyttäjät]

1. Valitse kohdasta Presets valinta "Print Settings".
    2. Osoita Basic ja valitse Toner Save Mode-valintalaatikko tai poista laatikosta ruksi.

[Mac OS X 10.5.x ja uudempien käyttäjät]

1. Valitse tulostusvalikosta valinta "Print Settings".

2. Osoita Basic ja valitse Toner Save Mode-valintalaatikko tai poista laatikosta ruksi.

3. Värijauheen säästötoiminto saadaan päälle asettamalla valintalaatikkoon "Toner Save Mode" ruksi. Jos tarkoitus on käyttää tätä asetusta vain tässä tulostuksessa, osoita Print.
    Jos haluat että asetusta käytetään aina tulostettaessa, jatka kohdasta 4.

4. Osoita kohdasta Presets toimintoa "Save As..." tai "Save Current Settings as Preset...".

5. Kirjoita ikkunaan nimi tälle asetukselle, esim TonerSaveMode.

6. Osoita OK. Asetus talletetaan ja se näkyy yhtenä valintana kohdassa Presets.

7. Valitse oikea kohdassa 2 luotu asetus ja osoita Print. Tulostus alkaa.

Jos haluat tulostaa siten että värijauheen säästötoiminto on päällä oletusarvoisesti, sinun on valittava kohdassa 2 luotu asetus ennen tulostusta.

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-2140, HL-2150N, HL-2170W