MFC-7460DN

Haamukuvia

Print Quality Problem - Ghost

Tarkista seuraavat seikat:

• Tarkista että käytetty paperi täyttää tulostusmateriaaleille asetetut vaatimukset. Ongelman voi aiheuttaa karkeapintainen tai paksu paperi.
    Katso vastaavasta UKK:sta "Tulostusmateriaaleille asetettavat vaatimukset" ja tulostuspaperisuositukset näet täältä

• Tarkista että tulostinohjaimesta valittu tulostusmateriaalivalinta vastaa tulostimeen lisättyä paperia.
    Katso vastaavasta UKK:sta "Tulostusmateriaaleille asetettavat vaatimukset"

• Aseta tulostinohjaimen valinta Vähennä haamukuvia (Reduce Ghosting) päälle.

Älä käytä tätä asetusta jos ilmankosteus on alle 30%, silloin haamukuvat vain lisääntyvät.

Windows-käyttäjille:
    HUOM: Ikkunoiden ulkoasu voi olla eri käyttöjärjestelmäversioissa erilainen.

1. Valitse sovellusohjelmasta Tiedosto => Tulosta (File => Print).
      Application
    2. Tarkista että ikkunassa on tulostimesi nimi ja napsauta Ominaisuudet (Properties)
      Properties
    3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja Muut tulostusasetukset (Other Print Options).
      Advanced Tab
    4. Valitse Tulostuslaadun parannus (Improve Print Output) ja aseta ruksi ruutuun Vähennä haamukuvia  (Reduce Ghosting)
      Improve Print Output - Reduce Ghosting
    5. Napsauta OK niin ikkuna Other Print Options suljetaan.
    6. Napsauta OK niin ikkuna Properties suljetaan.
    7. Napsauta OK. Tulostus käynnistyy.

Macintosh-käyttäjille:
    HUOM: Ikkunoiden ulkoasu voi olla eri käyttöjärjestelmäversioissa erilainen.

1. Valitse sovellusohjelmasta File ja sieltä Print niin ikkuna Print avautuu.
    2. Valitse alasvetovalikosta "Print Settings".
    3. Osoita Lisäasetukset (Advanced) ja Tulostuslaadun parannus (Improve Print Output...)
      Advanced
    4. Aseta ruksi ruutuun Vähennä haamukuvia (Reduce Ghosting).
      Improve Print Output - Reduce Ghosting
    5. Osoita OK.
    6. Osoita Print.

• Vaihda uusi värikasetti.
     Värikasetin vaihto-ohjeet näet täältä.

• Vaihda uusi rumpuyksikkö.
     Rumpuyksikön vaihto-ohjeet näet täältä.

• Kiinnitysyksikkö voi olla likainen. Ota yhteyttä myyjääsi tai Brother-huoltoon.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW