What is UPnP and SSDP?

The Simple Service Discovery Protocol (SSDP) can be used in Universal Plug and Play network environments. When SSDP is enabled, the Brother device will announce itself to any Universal Plug and Play client - such as a Windows Me/XP or later PC. For more information on UPnP visit: http://www.upnp.org

By default, the SSDP protocol is disabled.

S'il n'existe aucune réponse à votre question, avez-vous consulté les autres FAQ?

Avez-vous consulté les manuels?

Pour obtenir une aide supplémentaire, contactez le service à la clientèle Brother:

Modèles apparentés

HL-2700CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-5140, HL-5150D, HL-5170DN, HL-6050D, HL-6050DN, HL-7050, HL-7050N, HL-8050N, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-8820DN, NC-6100h, NC-7100w