TP-M5000N

De tape, bijgeleverde lint of het inktlint was op tijdens het afdrukken.

Vervang de verbruiksartikelen door nieuwe.

Begin na het vervangen van verbruiksartikelen het afdrukken opnieuw vanaf het begin van de rol.

Om de tape te vervangen zie, "Vervang de tape".
Om het inktlint te vervangen zie, "Vervang het inktlint".

• Met een USB verbinding

Klik op [Resume] (Hervatten) op de computer om het afdrukken te hervatten na het vervangen van verbruiksartikelen.

Klik op [Cancel] (Annuleren) op de computer terwijl de tape-eindefout of inktlintfout wordt weergegeven om het afdrukken te annuleren.

• Met een bedraade netwerk verbinding

Het afdrukken wordt automatisch opnieuw gestart nadat de kleppen na het vervangen van verbruiksartikelen zijn gesloten.

Druk op de knop MENU/ESC op het apparaat terwijl de tape-eindefout of inktlintfout wordt weergegeven om het afdrukken te annuleren.

Verwante modellen

TP-M5000N