TP-M5000N

Hoe werk ik P-touch Editor bij?

P-touch Editor kan met de P-touch Update Software worden bijgewerkt naar de laatste versie.

• Om de P-touch Update Software te kunnen gebruiken, moet u deze eerst installeren vanuit het deel Downloads van deze website.
  • Om de P-touch Update Software te kunnen starten, moet u verbinding hebben met internet.
  • Het is mogelijk dat de software en de inhoud van deze pagina verschillen.
  • Na installatie van de P-touch Update Software wordt er een pictogram op uw bureaublad geplaatst.
  • Schakel de stroom niet uit tijdens het overbrengen van gegevens.

Volg de onderstaande stappen om P-touch Editor bij te werken:

1. Voor Windows 10 of hoger
    Vanaf de start toets, selecteer  [Alle apps] - [Brother P-touch] - [P-touch Update Software],of dubbelklik [P-touch Update Software] op het bureaublad.
    P-touch Update Software Icon

Voor Windows 8 / 8.1
    Klik op [P-touch Update Software] op het [Apps] ve nster of dubbelklik[P-touch Update Software] op het bureaublad.

Voor Windows Vista/Windows 7
    Dubbelklik op het pictogram [P-touch Update Software].

2. Klik op het pictogram [Update van computersoftware].

P-touch Update Software 01
  3. Selecteer de [Printer] en [Taal], schakel het selectievakje naast P-touch Editor in en klik vervolgens op [Installeren].

P-touch Update Software 02
  4. Er wordt een bericht weergegeven dat de installatie is voltooid.

Verwante modellen

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, TP-M5000N