RJ-4250WB

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Het label heeft niet de lengte die ik had verwacht.

  • Controleer of u de mediagegevens goed hebt ingevoerd in [Instelling papierformaat] van Printer Setting Tool.
    → Zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Windows)' als u wilt weten hoe u dit programma gebruikt.

  • Controleer of de mediasensor niet vies is.
    →Veeg de in de volgende figuur getoonde delen van de mediasensor (1) schoon met een droog wattenstaafje.
    Mediasensor

1 Papiersensor

 

  • Controleer of de mediasensor niet wordt geblokkeerd.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-4230B, RJ-4250WB

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.