RJ-4250WB

Wanneer ik na installatie van de printerdriver wil afdrukken via Bluetooth onder Windows 7, krijg ik de foutmelding: 'Het stuurprogramma voor het apparaat is niet geïnstalleerd'.

Deze foutmelding kan worden weergegeven op sommige computers die Windows 7 gebruiken, een pictogram als volgend wordt weergegeven vanuit het Configuratiescherm in Apparaten en Printers  ook al is de installatie van de driver goed afgerond.

Printer icon

Controleer of uw apparaat goed is geïnstalleerd door te klikken op Configuratiescherm > Apparaten en Printers, rechtsklik op de printer en selecteer de Eigenschappen van printer. Klik op Testpagina afdrukken en controleer of het apparaat dit succesvol afdrukt.

Als u nog steeds niet kunt afdrukken via Bluetooth of als uw Brother-apparaat niet wordt weergegeven in Apparaten en printers, installeer de driver van uw apparaat dan opnieuw.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, QL-1110NWB/1110NWBc, QL-820NWB/820NWBc, RJ-2030, RJ-2050, RJ-2150, RJ-4230B, RJ-4250WB, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)