RJ-4250WB

Deze printer wordt niet gedetecteerd bij het tot stand brengen van een Bluetooth-verbinding.

Controleer de volgende punten:

1. Controleer of het Bluetooth-pictogram wordt weergegeven op het display.
    Als het Bluetooth-pictogram niet wordt weergegeven op het display, is er geen Bluetooth-verbinding tot stand gebracht.  Voor het tot stand brengen van een Bluetooth-verbinding raadpleegt u 'Hoe verbind ik de printer met mijn computer via Bluetooth? (voor Windows)' of 'Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via Bluetooth?'.
    Bluetooth-pictogram

2. Controleer de Bluetooth-instellingen.
    Geef de juiste Bluetooth-instellingen op in Communicatie-instellingen van Printer Setting Tool. Zie 'Communicatie-instellingen gebruiken (voor Windows)' voor meer informatie.

3. Controleer of de printer verbinding heeft met een ander apparaat.
    Schakel Bluetooth uit op het apparaat dat verbinding heeft met de printer of zet de printer uit en weer aan.

Verwante modellen

RJ-3230B, RJ-3250WB, RJ-4230B, RJ-4250WB