RJ-4250WB

Gaat mijn printer automatisch uit?

Ja, als de functie [Automatisch uitschakelen] is ingeschakeld in de apparaatinstellingen, gaat de printer vanzelf uit na de geselecteerde periode van inactiviteit.

Beschikbare instellingen: [Uit], 10/30 minuten, 1/3/6/9/12 uur

<De instellingen voor de automatische uitschakeling aanpassen>

1. Sluit de te configureren printer aan op de computer.

2. Start Printer Setting Tool.
    Zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Windows)' als u wilt weten hoe u dit programma opent.

3. Het scherm [Printer Setting Tool] wordt weergegeven.
    Selecteer de printer en klik op de knop [Apparaatinstellingen...].

Automatisch uitschakelen

4. Het hoofdvenster wordt weergegeven.
    Selecteer op het tabblad Normaal de gewenste instellingen in de keuzemenu's.

Automatisch uitschakelen

5. Klik op [Toepassen] om de instellingen op te slaan in de printer.

Verwante modellen

RJ-4230B, RJ-4250WB