RJ-4250WB

Ik kan niet meer afdrukken vanaf mijn pc via Bluetooth, terwijl dit vroeger wel mogelijk was.

Controleer de volgende punten:

Staat de printer aan?
Media geïnstalleerd in de printer?
Afdruktaken opgeslagen in afdrukwachtrij?

→Verwijder afdruktaken en probeer opnieuw af te drukken.

Is de printer offline?

→Als de printer offline is, moet u het scherm van de afdrukmonitor sluiten en de printer enkele keren in- en uitschakelen.
    Start de computer opnieuw als de printer nog steeds offline is.

Is Bluetooth ingeschakeld?

• Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op de computer.
  • Controleer of het Bluetooth-pictogram wordt weergegeven op het display van de printer.

Zo niet, volg dan de onderstaande stappen:

1. Druk op de knop [Menu] om het menu [Bluetooth] te selecteren en druk vervolgens op de knop [OK].
  2. Selecteer [Aan].

Is er een koppeling tot stand gebracht tussen de printer en de computer?

→Zo niet, download dan de printerdriver uit het gedeelte [Downloads] van deze website. Installeer de printerdriver en breng een koppeling tot stand aan de hand van de aanwijzingen in het installatieprogramma.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-3230B, RJ-3250WB, RJ-4230B, RJ-4250WB, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)