RJ-4030

De printer gaat automatisch uit na een bepaalde tijd niet te zijn gebruikt.

Mogelijk is de functie Auto. Uitschakelen ingeschakeld.
Als de functie [Auto. Uitschakelen] in het RJ-hulpprogramma is ingeschakeld, wordt de printer automatisch uitgeschakeld na een ingestelde periode van inactiviteit
.

U kunt deze functie uitschakelen of de hoeveelheid tijd opgeven die verstrijkt voordat de printer automatisch wordt uitgeschakeld. Om de instelling te wijzigen, start u het RJ-hulpprogramma via Printer Instelling Tool. De Printer Setting Tool kan worden gedownload via [Downloads] vanaf deze website.

Voordat u het RJ-hulpprogramma gebruikt

• Sluit de printer aan op de voeding (wisselstroom of gelijkstroom) of laad eerst de batterij volledig op.
  • Controleer of de printerdriver is geïnstalleerd en volledig functioneel is.
  • Sluit de printer via USB of Bluetooth® (alleen RJ-4030 / RJ-4030Ai.

Volg de onderstaande stappen om de instelling Auto. uitschakelen te wijzigen:

1. Sluit de te configureren printer aan op de computer.

2. Start de Printer Setting Tool.
    Zie 'Hoe kan ik het RJ hulpprogramma gebruiken (voor Windows)".

3. Selecteer de printer en klik op de knop [Apparaatinstellingen...] om het venster van het RJ hulpprogramma te openen.
    Printer Setting Tool

4. Schakel het selectievakje [Auto. uitschakelen] in en selecteer de gewenste instelling in het vervolgkeuzemenu. Selecteer [Geen] om de functie Auto. uitschakelen, uit te schakelen.
    Utility

5. Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan in de printer en klik vervolgens op Afsluiten.

Verwante modellen

RJ-4030, RJ-4040