RJ-3150

De afdrukkwaliteit is matig en de afbeelding is te licht of te donker.

U kunt uw afdrukken lichter of donkerder maken met de instelling voor de afdrukdichtheid in de printerdriver of de apparaatinstellingen. Wanneer u werkt op de batterij, kan een aanpassing van de afdrukdichtheid leiden tot kleine veranderingen in de afdruksnelheid en het aantal pagina's dat met een volle batterij kan worden afgedrukt.

De instelling voor de afdrukdichtheid aanpassen:

1. Sluit de te configureren printer aan op de computer.

2. Start Printer Instelling Tool.
    Zie 'Werken met Printer Instelling Tool (voor Windows)".

3. Het scherm [Printer Instelling Tool] wordt weergegeven.
    Selecteer de printer en klik op de knop [Apparaatinstellingen...].
    Printer Setting Tool

4. Het venster [Apparaatinstellingen] wordt weergegeven.
    Selecteer op het tabblad Normaal de gewenste instellingen in de keuzemenu's [Afdrukdichtheid]
    .
    Device settings
    Beschikbare instellingen: -5 is het lichtst, +5 het donkerst.

5. Klik op [Toepassen] om de instellingen op te slaan in de printer.

Verwante modellen

RJ-3050, RJ-3150