QL-1060N

Hoe kan ik een bannerlabel maken met DK-22205 of soortgelijke labelrol? (P-touch Editor 5.0 voor Mac)

Hieronder wordt de werkwijze beschreven voor het maken van een label met 'doorlopende witte papiertape van 62 mm (DK-22205)':

1. De DK-rol plaatsen

Image

Plaats de 'doorlopende witte papiertape van 62 mm' in de QL-printer. Deze DK-rol wordt geleverd als startrol bij de QL-1060N. Wanneer u een andere QL-printer gebruikt, moet u de rol mogelijk apart aanschaffen.

1. De tapelengte selecteren

Start P-touch Editor.
    Klik in de opdrachtbalk op Image om de papierinfo weer te geven.

Stel de labelbreedte in op 62 mm (2-3/7 inch) en stel de labellengte in op 'Automatisch'.

Image    Image

Als u niet wilt dat de info wordt weergegeven, klikt u op Image. Als u de info weer wilt weergeven, klikt u opnieuw op de knop.

1. Clipart toevoegen aan het vaandel

Klik op Image en vervolgens op Image. Het dialoogvenster Clipart wordt weergegeven.

Image

Kies de gewenste categorie in de keuzelijst Categorie, selecteer een clipartillustratie en klik op 'OK'.

De geselecteerde clipartillustratie wordt op het label geplaatst. U kunt de positie ervan naar wens aanpassen.

1. De tekst invoeren

Klik op Image en klik ergens in het lay-outvenster.

Typ de tekst.

Image

Pas in de tekstinfo het lettertype, de grootte en de stijl van de tekst aan.

Klik op  Image in de werkbalk Tekenen/Bewerken en klik vervolgens op het tekstobject. Rond de tekst worden vierkantjes weergegeven die handvatten worden genoemd. Pas de positie van het tekstobject aan door dit met de muis te slepen.

Image

1. Het label afdrukken

Klik op Image om het dialoogvenster Afdrukken te openen en klik op Afdrukken.

Voltooid label
    Image

Trek het afgedrukte label los van het vel en bevestig het label.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

QL-1050, QL-1050N, QL-1060N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-570, QL-580N, QL-650TD, QL-700, QL-710W, QL-720NW