Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Uit een ping-opdracht blijkt dat ik wel kan communiceren met de PS-9000, maar toch kan ik niet afdrukken.

Raadpleeg het volgende om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

• [Een ander apparaat kan hetzelfde IP-adres hebben en daardoor op de ping-opdracht reageren]

Controleer het IP-adres met de opdracht arp -a nadat u eerst een ping-opdracht verzendt.
    Controleer het IP-adres van de apparaten in het netwerk. Als u een dubbel IP-adres aantreft, moet u een van de apparaten een ander IP-adres geven.

TIP U controleert dit door na het geven van de ping-opdracht de opdracht arp -a te verzenden. Vervolgens kijkt u in de arp-tabel of het doelapparaat de juiste combinatie van IP-adres en Ethernet-adres heeft. Als een IP-adres twee keer voorkomt, staat er in de arp-tabel een combinatie van Ethernet-adres met meerdere IP-adressen.

Afbeelding

• [De printerdriver is mogelijk niet goed geïnstalleerd op de computer]

Controleer of de printerdriver goed is geïnstalleerd.
    Als er geen printerpoort aan de printerdriver is toegewezen, moet u de printerpoort configureren met het hulpprogramma voor de Brother PS-9000.

• [Controleer of er beveiligingssoftware, zoals een firewall, wordt gebruikt in de server of een ander netwerkapparaat]

De beveiligingssoftware kan in de weg zitten van de netwerkcommunicatie met het product. Schakel de functie uit en kijk of het probleem daarmee is opgelost.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD