Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe zet ik de PS-9000 terug op de fabrieksinstellingen?

image

[Methode 1]

1. Maak de netadapter los van het apparaat.
  2. Sluit de netadapter nu op het apparaat aan terwijl u de drukknop ingedrukt houdt.
  3. Het oranje statuslampje knippert één keer zodra de voeding is verbonden.
  4. Houd de schakelaar twee seconden ingedrukt.
  5. Het oranje statuslampje blijft nu branden en de fabrieksinstellingen zijn teruggezet.
  6. Laat de drukknop los.

• Schakel de PS-9000 niet uit terwijl deze wordt ingesteld op de fabrieksinstellingen.
  • Als de PS-9000 weer wordt ingeschakeld nadat deze is ingesteld op de fabrieksinstelligen druk dan niet op de drukknop.

[Methode 2: met gebruik van de Brother PS-9000 Utility]

1. Selecteer PS-9000 in het PS-9000 instelling dialoog venster van de Brother PS-9000 Utility.
  2. Klik op [initialiseren].

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD